Vi blir fler!

Vi är mycket glada att välkomna två nya kollegor till stockholmskontoret – Sara Mancini och Mikaela Holm. Båda två har arbetat med förorenade områden inom konsultbranschen sedan flera år tillbaka och vi är väldigt tacksamma att de nu väljer att jobba tillsammans med oss!

Sara är en energifylld person som gillar att ha mycket på gång. Fritiden fyller hon gärna med friluftsaktiviteter, träning, odling och renovering. I arbetet som miljökonsult drivs Sara av samarbetet med beställare och andra aktörer inom projekten för att tillsammans göra projekten så effektiva som möjligt ur både miljömässig och ekonomisk aspekt. Hon gillar utmaningen i att alla projekt är olika och kräver olika delar av ens kompetens. ”Det skapar en stor variation i arbetet som jag uppskattar”, berättar hon.

Nu ser Sara fram emot att få jobba tillsammans i projektteam med ”mycket kompetenta kollegor” och i spännande uppdrag. Hon ser även fram emot att jobba i några av de stora infrastrukturprojekten som pågår inom region Stockholm.

Mikaela är en positiv, engagerad och målmedveten person. Ledig tid spenderar hon helst nära havet i Bohuslän eller i de norrländska skogarna, gärna under bär- och svampsäsongen!  Även träning, mat och gott vin samt design och återbruk är saker som hon gillar. I yrket som miljökonsult uppskattar Mikaela att jobba med något som känns meningsfullt vilket grundar sig i hennes stora intresse för natur- och miljövetenskap.

”Jag ser fram emot att arbeta i en mindre organisation, där kommunikations- och beslutleden är korta och nära verksamheten. Jag ser även fram emot att arbeta och utvecklas i en grupp med mycket erfarenhet, stort engagemang och där kvalitet och hållbarhet är i fokus.”

Vi är väldigt glada att ni nu börjar hos oss. Varmt välkomna Sara och Mikaela!