Välkommen till Viken miljökonsult

Välkommen till Viken miljökonsult

- där ditt engagemang formar vår framtid

Jobba med oss

 

Vi är inte bara en arbetsplats, vi är en gemenskap av passionerade personer som delar en vision om en bättre och mer hållbar framtid.

Hos oss på Viken miljökonsult tror vi på att varje medarbetares unika talanger och insikter bidrar till vår framgång och ständiga utveckling. Vår framgång är resultatet av våra medarbetares engagemang och skicklighet

 

 

Vårt team 

 

Vi har en familjär och positiv stämning på kontoren. Denna ”Viken-atmosfär” tillsammans med ambitiösa kollegor ligger bakom vår framgång. Vi är ett relativt litet bolag med flera erfarna konsulter som stöttar och lär upp de yngre förmågorna vilket medför stora utvecklingsmöjligheter för nya medarbetare.

Hos oss får du kombinera arbete i fält med kontorsarbete samt vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter.

 

Lediga tjänster

Just nu rekryterar vi inte aktivt, men det går alltid bra att skicka in en spontanansökan. Se nedan. 

 

Spontanansökan

Vi söker alltid efter talangfulla individer som delar vår vision om en bättre och mer hållbar framtid.

Har du erfarenhet från miljöjuridiska processer, miljötekniska markundersökningar, projektering och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering i samband med schaktarbeten bli vi extra glada.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Viken är du välkommen att kontakta oss.

Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till vår VD Tobias, så hör han av sig.

Tobias Sjöstrand

Miljökonsult, delägare, VD
tobias@vikenmiljo.se