Nyutexaminerad inom förorenade områden

Viken miljökonsult AB är ett mindre bolag med kontor i Stockholm och Härnösand med inriktning mot miljöteknik och då särskilt mot förorenade områden. Vi arbetar bl.a. med naturvårdsverksfinansierade projekt i olika faser och stora exploateringsprojekt avseende hantering och efterbehandling av förorenad mark.

Just nu är vi nio entusiastiska individer fördelade på två kontor och vi behöver förstärkning. I dagsläget arbetar vi med miljöfrågor i flera långa avtal både mot offentliga beställare och privata aktörer.

Nu söker vi fler medarbetare! Vi söker dig som är nyutexaminerad från en ingenjörs- eller naturvetenskaplig utbildning med inriktad på föroreningar i mark och vatten. Troligen är du intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och har en drivkraft för att vara med, bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi söker en person till vårt kontor i Stockholm. B-körkort är ett krav. Sista ansökningsdag är 2023-04-16 men skicka gärna in din ansökan tidigare. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.