Medarbetare sökes!

Vikens medarbetare

Just nu är vi fem personer och vi behöver bli fler. I dagsläget arbetar vi bland annat med flera stora exploateringsprojekt i Stockholm.

Nu söker vi fler medarbetare! Erfarenhet från miljötekniska markundersökningar, projektering och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande men även nyexaminerade är välkomna med sin ansökan. Vi söker dig som är intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du har 0–5 års arbetserfarenhet från förorenade områden och en universitets-/högskoleutbildning inriktad mot området.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Sista ansökningsdag är 2020-10-05 men skicka gärna in din ansökan tidigare. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.