Medarbetare sökes!

Vi rekryterar nu en miljökonsult till vårt kontor i Härnösand. I dagsläget arbetar vi bl.a. med stora exploateringsprojekt avseende hantering och efterbehandling av förorenad mark. Vi har nyligen fått ramavtal med Sundsvalls kommun avseende kompetensområdena Förorenade områden och Miljö. Idag är vi sex kompetenta medarbetare i bolaget, men vi behöver vi bli fler! Hos oss får du kombinera arbete i fält med kontorsarbete och vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter.

Vi söker dig medhögskole- eller universitetsutbildning med miljöinriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från förorenade områden. Även erfarenhet från arbete med ett bredare miljöperspektiv såsom framtagande av MKBer, tillståndsansökningar etc. är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du självgående, noggrann, strukturerad med god kommunikativ förmåga i dina kontakter med kunder, medarbetare och myndigheter. Arbetet är förlagt både på kontoret och i fält så B-körkort är ett krav.

Även nyexaminerade är välkomna med sin ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via deras hemsida www.onepartnergroup.se, dock senast 2021-02-28. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!