Viken miljökonsult söker nya medarbetare

Viken miljökonsult arbetar ur ett miljöperspektiv bl.a. med naturvårdsverksfinansierade projekt i olika faser och stora exploaterings­projekt avseende hantering och efterbehandling av förorenad mark.

Just nu är vi tio entusiastiska kollegor fördelade på våra två kontor i Stockholm och Härnösand och vi behöver förstärkning. I dagsläget arbetar vi med miljöfrågor i flera långa avtal både mot offentliga beställare och privata aktörer. Vi arbetar bland annat med många spännande utredningar åt olika delar i Sundsvalls kommunkoncern, flera stora exploateringsprojekt i Stockholmsområdet och med Försvarsmakten i hela Sverige.

Vi har en familjär och positiv stämning på kontoren. Denna ”Viken-atmosfär” tillsammans med ambitiösa kollegor ligger bakom vår framgång. Vi är ett relativt litet bolag med flera erfarna konsulter som stöttar och lär upp de yngre förmågorna vilket medför stora utvecklingsmöjligheter för nya medarbetare.

Nu söker vi nya medarbetare! Vi söker dig som är intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du är nyexad eller har några års arbetserfarenhet från förorenade områden och en universitets-/högskole-/yrkesutbildning inriktad mot området. Utbildningen bör inkludera jordartslära, markvetenskap, geologi eller motsvarande. Erfarenhet från miljötekniska markundersökningar, projektering- och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi söker medarbetare med utgångsläge från Härnösand, Sundsvall eller Stockholm. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande men sista ansökningsdag är 10 december. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.