Engagerade miljökonsulter med kundfokus sökes!

Just nu är vi åtta entusiastiska individer fördelade på två kontor och vi behöver förstärkning. I dagsläget arbetar vi med miljöfrågor i flera långa avtal både mot offentliga beställare och privata aktörer. Vi arbetar bland annat med många spännande utredningar åt olika delar i Sundsvalls kommunkoncern och flera stora exploateringsprojekt i Stockholmsområdet.

Nu söker vi fler medarbetare! Erfarenhet från miljötekniska markundersökningar, projektering- och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande men även nyexaminerade är välkomna med sin ansökan. Vi söker dig som är intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du har 3–10 års arbetserfarenhet från förorenade områden och en universitets-/högskole- /yrkesutbildning inriktad mot området.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi söker en person för utgångsläge från Härnösand eller Sundsvall och en eller flera personer till vårt kontor i Stockholm. Sista ansökningsdag är 2022-12-11 men skicka gärna in din ansökan tidigare. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.