Viken miljökonsult http://vikenmiljo.se Provtagning, rådgivning och projektledning med miljöperspektiv Wed, 13 May 2020 14:37:50 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 http://vikenmiljo.se/wp-content/uploads/2020/01/cropped-viken-logo-transp-highres-32x32.png Viken miljökonsult http://vikenmiljo.se 32 32 Nytt uppdrag åt Stockholm Exergi http://vikenmiljo.se/quisque-at-nisl-maximus-fringilla-magna-sed/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=quisque-at-nisl-maximus-fringilla-magna-sed http://vikenmiljo.se/quisque-at-nisl-maximus-fringilla-magna-sed/#respond Wed, 13 May 2020 12:06:00 +0000 http://demo.athemes.com/atu-health-coach/?p=284 Verksamhetsutövare som omfattas av industriutsläppsbestämmelserna ska upprätta en statusrapport som redovisar föroreningssituationen i mark och grundvatten inom det område där […]

Inlägget Nytt uppdrag åt Stockholm Exergi dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>
Verksamhetsutövare som omfattas av industriutsläppsbestämmelserna ska upprätta en statusrapport som redovisar föroreningssituationen i mark och grundvatten inom det område där en verksamhet bedrivs eller ska bedrivas.

Viken miljökonsult har med anledning av detta fått i uppdrag att uppdragsleda arbetet med att ta fram statusrapporter för 8 av Stockholm Exergis anläggningar i Stockholm. Stockholm Exergi levererar fjärrvärme till Stockholmsområdet. Fjärrvärmenätet är 300 mil långt, från Farsta i söder till Sigtuna i norr och fjärrkylanätet på 25 mil är längst i världen. Värmen och kylan skapas i anläggningar utspridda över hela Storstockholm. Ett par av verken är t.ex. Hässelbyverket och Bristaverket.

Inlägget Nytt uppdrag åt Stockholm Exergi dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>
http://vikenmiljo.se/quisque-at-nisl-maximus-fringilla-magna-sed/feed/ 0
Ytterligare en kollega till Stockholmskontoret http://vikenmiljo.se/nulla-nibh-neque-suscipit-sit-amet-dictum-nec/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nulla-nibh-neque-suscipit-sit-amet-dictum-nec Mon, 09 Mar 2020 13:06:00 +0000 http://demo.athemes.com/atu-health-coach/?p=286 Idag välkomnar vi ytterligare en kollega till kontoret i Stockholm. Mattias Rönnbäck som har flera års branscherfarenhet som konsult med […]

Inlägget Ytterligare en kollega till Stockholmskontoret dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>
Idag välkomnar vi ytterligare en kollega till kontoret i Stockholm. Mattias Rönnbäck som har flera års branscherfarenhet som konsult med sig in blir ett starkt tillskott till organisationen.

Mattias som är utbildad civilingenjör i naturresursteknik har arbetat som miljökonsult sedan 2014. Han har under åren byggt upp en bred erfarenhet från miljötekniska markundersökningar där han inom gebitet förorenade områden arbetar med uppdragsledning, kvalitetsgranskning, handläggning, fältarbete och inventering för såväl privata kunder som myndigheter.

Vilka arbetsuppgifter trivs du bäst med?
– Kundkontakterna är roligast. Det är kul att tillsammans med kunden bena ut vad de egentligen behöver och att vi då gemensamt gör nytta för miljön känns toppen!

Varmt välkommen till oss Mattias, hälsar kollegorna på Viken miljökonsult.

Inlägget Ytterligare en kollega till Stockholmskontoret dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>
Ny medarbetare till Stockholmskontoret http://vikenmiljo.se/ny-medarbetare-till-stockholmskontoret/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ny-medarbetare-till-stockholmskontoret Thu, 27 Feb 2020 12:34:00 +0000 http://vikenmiljo.se/?p=708 Igår välkomnade vi en ny kollega till kontoret i Stockholm. Med miljö- och vatteningenjören Birgitta Sjödell på plats blir Viken […]

Inlägget Ny medarbetare till Stockholmskontoret dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>
Igår välkomnade vi en ny kollega till kontoret i Stockholm. Med miljö- och vatteningenjören Birgitta Sjödell på plats blir Viken miljökonsult starkare och mer konkurrenskraftiga på marknaden i huvudstaden med omnejd.

Birgitta är nyutexaminerad miljö- och vatteningenjör från Uppsala universitet och bor för tillfället i Uppsala. På Viken miljökonsult ser hon fram emot utmaningarna som nu väntar.
– Jag tror att Viken miljökonsult med sitt familjära och öppna klimat kommer vara en bra grogrund för min utveckling till att bli en bra och lösningsorienterad konsult.

Varmt välkommen Birgitta, hälsar kollegorna på Viken miljökonsult.

Inlägget Ny medarbetare till Stockholmskontoret dök först upp på Viken miljökonsult.

]]>